Basis Restorative Yoga Docent bijscholing (7 nov 2020)

Waar:  Raja Yoga Almere
Wollegrasweg 33 te Almere
Start:  7 nov 2020, op zaterdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur (4 weken).
Start bij voldoende aanmeldingen.
Kosten:  € 250,- incl. lesmateriaal.
Docent:  Lion Elverding

Meer informatie en opgeven: www.raja-yoga-almere.nl

Basis Restorative Training

Restorative Yoga is een methodiek die zowel individueel als groepsgewijs toepasbaar is. Het is zowel voor particulieren als voor Yoga docenten in opleiding haalbaar. Het is gericht op achtzaamheid (bewuste aandacht) op lichaam, geest en ontspanning door o.a. meditatie, ademhaling, lichamelijke oefeningen en andere technieken. Het bevordert aantoonbaar lichamelijk en geestelijk welzijn van mensen met psychische en/of lichamelijke klachten. Tevens is het een remedie tegen verkramping, verstarring, overspannenheid, slapeloosheid, en burn-out.

Methode

De training is gebaseerd op jarenlang zelfstudie in essentie hebben bedoeld. Dat betekent dat er een relatie wordt gelegd met de klassieke yoga. Deze methode, ontwikkeld door Yoga Meester Lion Elverding, is erkend (geaccrediteerd) door de vereniging Samenwerkende Yogadocenten Nederland (SYN) en de International Yoga Federation m.b.t. het aantal uren en inhoud.

Opleiding tot trainer

In 4 wekelijkse lessen leer je onder leiding van Yoga Meester Lion Elverding, professionele vaardigheden aan om als leerling docent yogagroepen kwalitatief te begeleiden om geestelijke en lichamelijke klachten onder ogen te zien, deze te accepteren en in de toekomst te leren voorkomen.

Tijdens de opleiding worden lichamelijke (zachte) therapeutische oefeningen, reinigingsoefeningen, ademhalings- en ontspanningstechnieken, en meditatievormen beoefend.
De opleiding bestaat uit drie delen die tijdens iedere les van 2,5 uur steeds aan de orde komen, zowel praktisch als theoretisch:

  • Educatieve vaardigheden
  • Meditatie en ontspanningstechnieken
  • Subtiele anatomie, geneeskunde en psychologie

Locatie

De opleiding wordt gehouden vanaf 7 nov 2020 Zaterdagmiddag van 13.30 – 16.00 in het opleidingscentrum van Raja Yoga Almere, Wollegrasweg 33 te Almere.
Start bij voldoende aanmeldingen.

Kosten

De kosten zijn: € 250,00  Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal:


  • Manual

Meer informatie en opgeven: www.raja-yoga-almere.nl

Voor lesdatums: kijk op www.raja-yoga-almere.nl onder opleidigen.

Samenwerkende Yogadocenten Nederland