Nieuws

SYN bijscholing

syn nederland benelux logoSYN (samenwerkende Yogadocenten Nederland) biedt een ruim aanbod aan cursussen, workshops en erkende opleidingen. Ons doel is om de oorspronkelijke (klassieke) Raja Yoga in Nederland uit te dragen. En dat doen we samen met onze leden en met de yoga scholen en docenten die werken vanuit de klassieke yoga.

Vanaf heden gaan we het opleidingsaanbod verder verbreden en vergroten. Naast het eigen bestaande opleidingsaanbod, kunnen ook de leden en andere klassieke yoga scholen (niet-leden), hun aanbod via de Vereniging onder de aandacht brengen. Hoe werkt dat

  • Aanvullende opleidingsmodules of bijscholingen met studiepunten
    Het is mogelijk om (aanvullende) opleidingsmodules of bijscholingen, die passen in het klassieke yoga scholingsaanbod, op de site van de SYN onder de aandacht te brengen. Om deze modules of bijscholingen in aanmerking te laten komen voor studiepunten, dient er een opleidingsplan opgesteld worden. Dit opleidingsplan wordt door de vereniging beoordeeld. Na goedkeuring kan de betreffende module of bijscholing als zodanig worden aangeboden en kunnen yoga studenten na het volgen hiervan studie punten krijgen. De aangeboden module of bijscholing telt na goedkeuring door de vereniging mee in de verschillende opleidingen, zoals de docenten of meester opleiding.
  • Workshops, cursussen en masterclasses
  •  Ook workshops en cursussen kunnen aangeboden worden. Voorwaarde is dat ze aanvullend en passend zijn of een verrijking of verbreding geven in het (klassieke) yoga aanbod. Voordat het aanbod gepubliceerd kan worden, vindt er een beoordeling en acceptatie door de vereniging plaats. 

Als vergoeding voor het plaatsen van uw eigen aanbod via de SYN website rekent de stichting voor leden € 15,-- en voor niet-leden € 20,-- per jaar.

Aanvraag: stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerkende Yogadocenten Nederland